Patiens FreeCell

Patiens FreeCell är ett av de mest populära kortspelet för kortspelets älskare. Detta spel finns lätt i Microsofts PC eller datorer. Till och med har detta spel varit förinstallerat i Windows-operativsystemet sedan 1995. Låt oss titta på detaljerna i spelet nedan.

Om Patiens FreeCell

Patiens FreeCell är ett kortspel som kan spelas av en enda spelare eller patiens. Spelet använder en kortlek på 52 kort. Elementen i kortspelet är fyra öppna celler, sju öppna lekar och en stängd lek. Spelaren kan välja att spela en version med att dra ett kort i taget eller dra tre kort i taget. Det finns flera olika variationer med samma grundregel. Detta spel har varit förinstallerat i Windows-operativsystemet sedan 1995 fram till idag.

Hur man spelar Patiens FreeCell?

Det finns flera steg du behöver göra för att spela Patiens FreeCell-kortspel. För det första, kontrollera de öppna korten på de sju lekarna. Du kan bara flytta ett kort som kan räknas ned. Till exempel, om du ser ett 7-hjärterkort och ett 8-ruter-kort betyder det att du kan flytta 7-hjärterkortet till 8-ruter-kortet. För det andra, om det inte finns fler kort du kan välja på de öppna lekarna, kan du klicka på den stängda kortleken för att öppna nya kort. Du öppnar ett kort om du väljer metoden att dra ett kort åt gången, medan du öppnar 3 kort om du väljer att dra tre. För det tredje, medan du fokuserar på att skapa tablåer baserat på den första stegets regel, kan du också tänka på hur du sorterar korten i de tomma lekarna. Du kan börja lägga ess-korten, 2, 3, 4, ända till kungkorten. Så, toppen av leken är kungkortet. I detta steg måste du sortera korten baserat på samma symbol.

Vinna och förlora i Patiens FreeCell

Så när kommer du att vinna eller förlora Patiens FreeCell-kortspelet? Du vinner spelet om du kan sortera alla korten till de 4 tomma lekarna. Samtidigt öppnar du också alla stängda kortlekar och sorterar ner korten på de 7 lekarna. Du kommer att se ett coolt slut om korten på de 7 lekarna och stängda kortleken är tomma eftersom alla har sorterats på de 4 kortlekarna. Å andra sidan förlorar du om du inte kan flytta mer. Du kan försöka vinna genom att nå så hög poäng som möjligt och så snabbt som möjligt.

Back to Top