Klondike Patiens

Klondike Patiens är ett av de nya spelen som ursprungligen publicerades av Microsoft. Visst, spelet är nytt, men termen Klondike syftar på något gammalt. Klondike som ett spel är känt från 1900-talet när Alaskas gruvarbetare gillade att spela det på sin fritid. Så, hur spelar man Klondike Patiens? Är det verkligen samma som det gamla spelet som spelades av gruvarbetarna? Här är stegen för att spela spelet.

Hur man spelar Klondike Patiens

Placera korten korrekt

Klondike-spelet är faktiskt inte så svårt att lära sig. Även om du aldrig har spelat spelet tidigare kan du enkelt förstå det genom att titta på någon annan som spelar det framför dig. Men att kunna spela spelet innebär inte alltid att du kommer att vinna det. Ja, att spela mot datorn är ofta mer frustrerande än att ha en annan person som motståndare.

För det första kan du börja med att placera ett kort på bordet. Sedan kan du placera de andra 6 korten upp och ner. Ett av de sex korten som nämnts ovan, främst det första, placeras sedan tillsammans med ett kort som är med framsidan upp. Lägg till ett annat upp och ner kort kontinuerligt för att bilda en kolumn tills alla kort är öppnade eller med framsidan upp.

Om du följer rätt instruktion bör du ha sju kort. Glöm inte heller att kontrollera att du har totalt 24 kort på handen. Självklart är de korten som ska spelas.

Ess-kort

För det andra, vad du behöver göra är att placera alla kort på 4 olika Ess-kort. Kortet kan komma ut när som helst och du måste göra 4 kort i ordning från Ess till Kung. När du tittar på det, placera det vid sidan av andra kort och börja lägga till ett annat. Se till att titta så att varje kolumn måste vara densamma i termer av typ och färg.

Öppna upp och ner kort

Om du använder kort som är med framsidan upp betyder det att du kan öppna upp och ner kort. Precis som andra patiensspel, om du lyckas öppna det undre kortet kan du öppna en ny bas genom att placera kungen där.

Du kan också flytta ordningen på korten från en bas till en annan och det beror inte på ordningens längd. Under tiden, för att använda korten på handen, ta de 3 översta korten och vänd dem sedan upp och ner. Kom ihåg att du bara kan använda det högsta kortet. Självklart, om du har använt det kan du använda ett annat kort direkt under det. När det är över, ta alla korten och börja om igen.

Klondike Patiens är en av de mest populära patiensserierna och spelas mycket. Önskar dig ha kul med din lediga tid!

Back to Top