Diamant Patiens


Spelbeskrivning

Spelbeskrivning: Spelet
Diamond Solitaire spelas med 2 kortlekar. Först delas 41 kort ut i en form av diamant. Det finns 9 rader med kort, raderna har 1, 3, 5, 7, 9, 7, 5, 3 respektive 1 kort. De återstående korten utgör lagerhögen. Målet med spelet är att flytta alla kort till 8 grundhögar, där varje grundhög byggs upp efter färg från A till K. Kort i diamanten kan inte staplas. Ett kort kan bara flyttas till grundhögarna om det har minst en sida som inte är blockerad av andra kort.
Aktiekorten förvandlas ett och ett till 3 avfallshögar, i ordning från vänster till höger upprepade gånger. Det översta kortet i en avfallshög kan flyttas till grunden, men inte till diamanten. När lagerkorten är förbrukade fyller du i utrymmena i diamanten med kort från avfallshögen, med början från avfallshögen längst till vänster och sedan den mittersta avfallshögen och slutligen den högra avfallshögen. När alla utrymmen i diamanten är fyllda, samlas slöserikorten och blandas och vänds till lagerhögen igen.
Fortsätt att spela, när lagerkorten är slut igen, samla alla kort och blanda dem och dela sedan ut 25 kort till en mindre diamant med 7 rader.
Hur man spelar: Använd musen för att interagera med kort
Back to Top